måndag 16 november 2009

Game, set match

Dagens klantarsel-pris delas ut till personalchefen som efter rekordkorta fem minuters tal till de anställda hade lyckats snurra upp sig själv i resonemang som lämnade ett ointagligt underläge.
Inte ens Kommunchefens överslätande inlägg tog honom fram till tie-break. Det var liksom 0-30 i egen serve med påföljande dubbelfel.
Kort resumé av matchen:

Kommuninformation i cafeterian. ALLA kommunanställda på plats. Ekonomichefen föredrar budgetläget. Domedagspredikan.
Personalchefen tar över för att meddela hur man tänker lösa personalkostnaderna, och försöker lätta upp stämningen lite:

”Har nån dött eller? Alltså, det gör inget, eller jag menar, det vore ju trist, men det är helt ok om ni inte är på humör. Men. [nervöst fniss] Alltså. [harkling] Hehehe. [Försök till överslätande - slår ut med händerna] Det var ett skämt.
Hur mår ni?”

*dödstyst*

Insikt: Vår personalchef måste stått sist i kön när Gud delade ut hjärnorna.

Rekommenderad strategi inför nästa match: lämna WO direkt. Det sparar åtminstone tid. Även om det inte är riktigt lika kul

3 kommentarer:

  1. jag får ångest av dina inlägg. och känner magen vrida sig efter för många koppar kaffe och hur man svettas så där äckligt bara för att man suttit inne en hel dag och lyssnat på skit.

    uuuuh

    SvaraRadera
  2. Har nån dött eller? Hur mår ni?

    Hahahahahahaha! Jävlar så korkat.

    SvaraRadera
  3. Jomän, Trettioplus. De är en arsenal av "Kajsa Varg-rekryteringar" som föreställer vår kommunala ordning, allt kulminerat via p-tjifen.
    Och Jonny; ha inte ångest; drick kaffe tills det läcker ut genom porerna på dig, slut snäckorna och affirmera. Det gör jag. Annars hade den här bloggen uppdaterats varje halvtimme.
    Fridens liljor.

    SvaraRadera